Meld je aan voor 25 september om te starten met de oktober groep!

Reserveer nu snel je plek om te starten op 1 oktober 2021 met jouw
12 weken persoonlijke voedingscoach! Meld je aan voor 25 september.
Beperkt aantal plekken beschikbaar.

GA JIJ ERVOOR?

Ga er 100% voor met de dagelijkse steun, tips en adviezen van je online coach

Wil jij ook zo'n onbetaalbaar resultaat? Duizenden mENSEN zijn je al voor gegaan!

Behaal en behoud je doelen met je online coach als extra stok achter de deur.

Tamara van der Horst

12 weken online coaching
5/5

In de afgelopen maanden ben ik 10 kilo afgevallen en nog meer centimeters kwijt. Door de begrijpelijke voedingsschemaā€™s en fijne begeleiding is mij dat gewoon gelukt.

5/5

Na eindeloos struggelen met mijn gewicht, mentaal en ook met mijn lichaam is Bhb echt de uitvinding voor mij geweest! Leren goed eten, onwijs goede begeleiding en een flinke stok achter de deur, dat is wat Virgil mij heeft gebracht. BEDANKT! Ik heb er geen woorden voor wat het mij heeft gebracht.

FrƩderique van Wijngaarden

12 weken online coaching

Ellen Beumer

12 weken online coaching
5/5

Building healthy bodies heeft mij super veranderd lichamelijk maar ook met het bewust worden wat je lichaam nodig heeft op een dag. Hierdoor heeft mijn lichaam een mega transformatie begaan. Ik ben nu iets meer dan 12 weken onderweg en heb het weer verlengd voor de aankomende 3 maanden. Zeker de moeite waardšŸ˜

5/5

Eyeopener

5/5

nieuwe lifestyle

5/5

ontzettend dankbaar

5/5

ontzettend trots

Transformatie ā€“ Maaike

Ik ben een ander mens geworden, ik ben daar heel gelukkig mee en ik ben nog niet klaar met deze ontwikkeling. Hard werken werkt en niemand, niemand pakt mij dat meer af. En in de gym van BHB omring ik mij met heel veel lieve, leuke en sportieve community-leden, ook daar ben ik ontzettend dankbaar voor.ā€

MEER DAN 7000 MENSEN GINGEN JOU SUCCESVOL VOOR!

Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product Totaal
Online voedingscoaching (kosten zijn per maand voor 3 maanden)   × 1 45.00
Subtotaal 45.00
Totaal 45.00
  • Selecteer je bank

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw bestelling te verwerken, uw ervaring op deze website te ondersteunen en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons privacy beleid.

Heb je een kortingsbon? Klik hier om je code in te vullen
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...